Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

EMDB

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα για να οργανώσετε την συλλογή των ταινιών που διαθέτετε. Μπορείτε να καταχωρίσετε τις ταινίες σας εύκολα και γρήγορα, καθώς και ένα πλήθος πληροφοριών σχετικά με αυτές.

Περιβάλλον εργασίας:

Διαθέτει ένα εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον μέσα από το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε τις ταινίες σας. Στο κεντρικό παράθυρο του παρουσιάζονται όλες οι ταινίες που έχετε καταχωρίσει. Η προβολή τους γίνεται με δύο τρόπους.
Ο πρώτος είναι η προβολή τους σε ένα εικονικό περιβάλλον στο οποίο απεικονίζονται σαν ταινίες DVD τοποθετημένες σε ράφια. Ο δεύτερος είναι μια κλασική λίστα στην οποία εμφανίζονται διάφορες στήλες με πληροφορίες για την κάθε μία από αυτές. Στο επάνω μέρος του διαθέτει εργαλειοθήκη με τις ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε όπως να αναπαράξετε μία ταινία ή να επεξεργαστείτε τα στοιχεία της.

Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:

Για την εισαγωγή των στοιχείων για κάθε ταινία, το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα να κατεβάσει τις πληροφορίες από την βάση δεδομένων του imdb.com. και να τις καταχωρίσει αυτόματα στα αντίστοιχα πεδία. Επιπλέον κατεβάζει αυτόματα και τα εξώφυλλα των ταινιών από συγκεκριμένα sites, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε. Έτσι χωρίς καθόλου κόπο έχετε μια ολοκληρωμένη συλλογή με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η εξαγωγή των πληροφοριών των καταχωρημένων ταινών σε αρχεία html, csv και txt καθώς και η δυνατότητα εκτυπώσεων διαφόρων λιστών.

Πληροφορίες εγκατάστασης:

Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, απλά εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης και ακολουθήστε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
Υποστηρίζεται η χρήση της ελληνικής γλώσσας στα μενού και στα πλαίσια διαλόγου του προγράμματος.
DOWNLOΑD ΕΔΩ
License: Freeware (Δωρεάν)
Version: 
1.95
Updated: 
Tue, 29/10/2013
Filesize: 
2,072 kb

System: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...